HOITOLAHINNASTO

Ripset

RIPSIEN TAI KULMIEN KESTOVÄRJÄYS
15 €

Kulmien kestovärjäys sisältää muotoilun. Käytämme muotoilussa halutessasi vahaa tai sokeria nyppimisen lisäksi.

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS
(SIS. MUOTOILUN)
27 €

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
62 €

Kestotaivutuksella saadaan tuotua omat ripset kauniisti ja luonnollisesti esille. Omien ripsien pituuden ja toivotun kaarevuuden mukaan valitaan kestotaivutuksessa käytettävä silikoninen muotti, jonka avulla ripset taivutetaan tiettyyn kaareen. Käytössämme on tehokkaat, mutta ripsille hellävaraiset kestotaivutusaineet. Kestotaivutuksen lopputulos kestää ripsissä noin 6-8viikkoa. Kestotaivutus sisältää värjäyksen ripsiin. Aikaa tulee varata noin 1h.

Kädet

GEELILAKKAUS (KESTOLAKKAUS) YKSIVÄRINEN
40 €

Valikoimastamme löydät kynsille yli 50erilaista sävyä. Geelilakkaus kestää hyvänä noin. 3 viikkoa.

GEELILAKKAUSTEN POISTO
20 €

Geelilakkauksen poistossa vanha geelilakka poistetaan ja kynnet siistitään.

PARAFIINIKÄSIHOITO
30 €

HEMMOTTELUMANIKYYRI
55 €

Manikyyrissä kuoritaan kädet ja siistitään kynnet, sekä kynsinauhat. Tehdään hieronta hoitovoiteella ja laitetaan lopuksi lämmin parafiini tai viilentävä käsinaamio.

GEELILAKKAUSHUOLTO
48 €

Geelilakkaushuollossa vanha geelilakka poistetaan kynneltä ja kynnet siistitään. Uusi geelilakkaus tehdään puhtaalle kynnelle.

Jalat

KLASSINEN JALKAHOITO
60 €

Klassisessa jalkahoidossa jalat kylvetetään lämpimässä ja pehmittävässä vedessä. Kovettumat (myös känsät) poistetaan ja iho raspataan. Varpaiden kynnet leikataan ja siistitään, sekä kynsinauhat hoidetaan. Hoitovoiteella tehdään hieronta.

JALKAHOITO GEELILAKKAUKSELLA
90 €

Jalkahoidossa jalat kylvetetään lämpimässä ja pehmittävässä vedessä. Kovettumat (myös känsät) poistetaan ja iho raspataan. Varpaiden kynnet leikataan ja siistitään, sekä kynsinauhat hoidetaan. Varpaiden kynsiin tehdään geelilakkaus. Hoitovoiteella tehdään hieronta. Geelilakkaus kestää varpaiden kynsissä usein hyvänä jopa 2-3kk.

HEMMOTTELUJALKAHOITO
70 €

Hemmottelu jalkahoidossa jalat kylvetetään lämpimässä ja pehmittävässä vedessä. Kovettumat (myös känsät) poistetaan ja iho raspataan. Iholle tehdään kuorinta. Varpaiden kynnet leikataan ja siistitään, sekä kynsinauhat hoidetaan. Hoitovoiteella tehdään hieronta. Ja jaloille laitetaan kosteuttava naamio.

LAKKAUS JALKAHOIDON YHTEYDESSÄ
10 €

Lakkapullon saat kotiin mukaan.

Kasvot

KASVOHOITO
60 €

Kasvohoito, jossa tuotteet valitaan ihotyypin ja tarpeen mukaan. Päälinjat kosteuttava, puhdistava, kirkastava, kiinteyttävä. Ajanvarausta tehdessäsi voit kertoa mikä hoito sinulla olisi toiveissa, kosmetologi suosittelee sinulle kuitenkin ihon nähdessään sopivimman hoidon. Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, kevyt hieronta, naamio, loppuvoide. Hoitoon voidaan yhdistää myös laitehoito kohdasta lisäpalvelut.

IHONPUHDISTUS YRTTIKUORINNALLA
75 €

Erityisen tehokas hoito puhdistamaan tukkeutunutta ihoa, kirkastamaan sameutta ja poistamaan pintakuivuutta. Sopii myös ikääntyvän ihon hoidoksi, tällöin hoitoon valitaan kiinteyttävät hoitotuotteet. Hoidossa käytetään yrittiseosta jolla ihoon tehdään tehokas kuorinta jolla tukkeumat saadaan poistettua normaalia ihonpuhdistusta tehokkaammin. Kuorinta tasoittaa pieniä ihovirheitä, sekä arpia ihossa. Iho voi punoittaa herkimmiltä ihoalueilta (kuten kaula) hoidon jälkeen voimakkaasti vielä 24h ja siinä voi tuntua pientä pistelyä, kuumotusta. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, höyrytys, mekaaninen puhdistus, erikoiskuorinta yrteillä, naamio, loppuvoide.

GLYKOLIHAPPOHOITO
75 €

Kasvohoito joka kirkastaa ihoa tehokkaasti, tasoittaa pieniä juonteita ja epätasaisuutta ihossa. Sopii myös pigmenttimuutosten hoitoon! Hoidossa käytetty AHA-Glykolihappo kuorii tehokkaasti ja uudistaa ihon omaa solutuotantoa jättäen ihonpinnan tasaiseksi ja napakaksi. Glykolihappo voi tuntua iholla pienenä kihelmöintinä tämä ei kuitenkaan satu, vaikutusajan (1-3min) jälkeen happo neutralisoidaan kasvoilta ja pistelyntunne loppuu. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, glykolihappokuorinta, neutralointi, tehoseerumi, kevyt hieronta, naamio, loppuvoide.

MIKRONEULAUS
160 €

Mikroneulauksella teemme ihoon tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon epidermikseen ja dermiksen yläosaan. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, ihon oma kollageenin tuotanto aktivoituu. Hoidossa käytettyjä tehoaineita saadaan imeytettyä syvemmälle ihoon. Erittäin tehokkaasti ihoa uudistava ja juonteita häivyttävä hoito. Mikroneulaus tehdään laitteella jossa neulan mittaa ja laitteen tehoa säädetään eri ihoalueilla sopivaksi. Iho punoittaa hoidon jälkeen ja kotihoito-ohjeita tulee noudattaa. Suositellaan tehtäväksi sarjahoitona 4-6krt. Sarjahoitona tehtäessä hoidon hinta tulee edullisemmaksi.

IHONPUHDISTUS MEKAANISESTI
65 €

Ihonpuhdistus mekaanisesti soveltuu tukkeutuneelle, epäpuhtaalle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, rauhoittavan naamion ja loppuvoiteen. Kesto 60min.

HEMMOTTELUKASVOHOITO
75 €

Hemmottelu kasvohoito sopii erityisesti rentousta haluavalle asiakkaalle. Hoidossa valitaan ihotyypille sopivat tuotteet asiakasta kuunnellen, sekä ihon tarpeet huomioiden. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, tehoampulli, rentouttava hieronta kasvojen/kaulan/decolteen alueelle, erikoisnaamio, silm.ymp voide ja loppuvoide.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS
75 €

Ultraäänipuhdistus on tehokas, mutta hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka tehdään laitteen avulla. Ultraäänilaitteella saadaan nostettua epäpuhtauksia ihohuokosista kivuttomasti. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan, ihonpuhdistuksen mekaanisesti tarvittaessa, naamion ja loppuvoiteen.

TIMANTTIHIONTA
75 €

Timanttihionta kuorii tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta kirkastaen ja tasoittaen ihoa. Timanttihionnalla saadaan parannettua ihon väriä, sekä epätasaisuuksia ihossa. Sopii erinomaisesti arpeutuneelle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, erikoisnaamion ja loppuvoiteen. Hoidossa käsittelemme kasvot ja kaulan alueen kaksi kertaa.

NEULATON MESOTERAPIA
75 €

Erinomainen hoito ikääntyneelle iholle. Kivuton hoitokokonaisuus, jossa aktiiviainesosat saadaan imeytettyä elektroporaation avulla syvemmälle ihoon ja näin kiinteytettyä ja kosteutettua ihoa tehokkaasti. Parhaat tulokset hoidosta saavutetaan sarjahoidolla 4-6kertaa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, ultraääniaktivointi, tehoseerumi, neulaton mesoterapia, naamio, rentouttava kylmähoito ja loppuvoide.

Kasvohoidon yhteydessä

RIPSIEN TAI KULMIEN KESTOVÄRJÄYS
10 €

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS
18 €

KÄSINAAMIO
10 €

PARAFIINIHOITO KÄSILLE TAI SELKÄÄN
15 €

Karvanpoistot

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen ja tehokas karvanpoisto menetelmä. Sokerilla saadaan poistettua vaaleat, sekä tummat ihokarvat niin että ihosta jää silkkisen pehmeä. Käytössämme on myös lämminvaha, jota käytämme erityisesti säärikarvojen poistossa. Lämminvahalla muotoilemme myös pääsääntöisesti kulmakarvat, jolloin lopputuloksesta saadaan erittäin tarkkarajainen. Teemme sokerointia ja vahausta hoitolassamme erittäin paljon. Käytössämme on hygieeniset tuotteet ja halutessasi saat bikini/brassi sokeroinnin ajaksi kertakäyttöiset alushousut. Brassi sokerointi tehdään normaalissa hoitopedissä selin ja/tai kylkimakuulla.
Bikinialueeksi katsotaan meillä pikkuhousujen rajojen ulkopuolelle tuleva karvoitus. Brassialueeksi kaikki pikkuhousujen sisäpuolelle jäävä karvoitus. Brassisokeroinnissa voidaan poistaa kaikki karvat tai jättää osa asiakkaan näin halutessa. Suosituimmat karvanpoistot meillä on sokerointi/vahaus paketit, jossa tehdään brassi tai bikini, kainalot ja sääret. Normaali huoltoväli näissä on 4-5viikkoa. Mitä useammin käyt sokeroinnissa, sitä pidemmäksi usein huoltoväli menee. Vakkari asiakkaille sarjahoitoalennus -20%.

YLÄHUULI/LEUKA
12 €

KAINALOT
22 €

SÄÄRET
35 €

SELKÄ
50 €

BRASSI
65 €

BRASSIPAKETTI
88 €

Sisältää kainalot, sääret ja brassin

KOKO KASVOT
40 €

KÄSIVARRET
30 €

KOKO JALAT
65 €

BIKINIRAJA
35 €

BIKINIPAKETTI
70 €

Sisältää kainalot, sääret ja bikinilijan

Muut

HAMPAIDEN VALKAISU
99 €

Käytössämme on turvallinen megawhite hampaiden valkaisu menetelmä. Megawhite on luonnollinen valkaisu menetelmä, joka ei riko hampaan kiillettä lainkaan. Tuote puhdistaa hampaan pinnan tehokkaasti ja näin vaalentaa pintaa. Asiakas asettaa kertakäyttöisen megawhite muotin jossa valkaiseva massa on kiinni suuhunsa, tämä aktivoidaan led-valolla ja annetaan vaikuttaa noin 20min. Muotti heitetään toimenpiteen jälkeen roskikseen ja asiakas voi purskuttaa suunsa vedellä.