Hoidot

Erikoiskasvohoito laitteella

Täydellinen ja todella tehokas, kokonaisvaltainen hoito ihosi tarpeisiin! Erikoiskasvohoitoon voit valita laitteen seuraavista laitteista: timanttihionta, ultraäänipuhdistus tai neulaton mesoterapia. Erikoiskasvohoito toteutetaan aina ihotyypille sopivilla tuotteilla ja siinä käytettävät kuorinnat ja naamiot ovat tehokkaimpia. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, laitehoito, seerumi, hieronta, erikoisnaamio ja loppuvoiteet. Kesto 90min.

Hemmottelukasvohoito

Hemmottelukasvohoito sopii erityisesti rentousta haluavalle asiakkaalle. Hoito sisältää kasvo- ja decolletehieronnat sekä naamion vaikutuksen aikana joko pää- tai käsihieronnan. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, rentouttava hieronta, erikoisnaamio, silmänympärysvoide ja loppuvoide. Kesto 90 min.

Kosteuttava kasvohoito

Hoito toteutetaan ihoa kosteuttavilla ja rauhoittavilla tuotteilla. Sisältää rentouttavan kasvohieronnan. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, hieronta, erikoisnaamio ja loppuvoide. Kesto 75min.

Ihonpuhdistus mekaanisesti

Ihonpuhdistus, joka soveltuu tukkeutuneelle, epäpuhtaalle iholle. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja loppuvoide. Kesto 60min.

Ihonpuhdistus yrttikuorinnalla

Sopii asiakkaalle, jolla ihon väri on samea, tukkeutunut iho tai epäpuhdas. Tehokas hoito kirkastaa ihoa ja yrtit puhdistavat ihoa sisältäpäin. Iho näyttää erityisen tasaiselta ja heleältä hoidon jälkeen. Hoidossa saadaan tukkeumat poistettua normaalia tehokkaammin erikoiskuorinnan ansiosta. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, höyry, mekaaninen puhdistus, yrttierikoiskuorinta, naamio ja loppuvoide. Kesto 60min.

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on tehokas, mutta hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta. Ultraäänilaitteella saadaan nostettua epäpuhtauksia ihohuokosista kivuttomasti. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus tarvittaessa, erikoisnaamio ja loppuvoide. Kesto 60min.

Timanttihionta

Timanttihionta kuorii tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Timanttihionnalla saadaan parannettua ihon väriä sekä epätasaisuuksia ihossa. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, timanttihionta, erikoisnaami ja loppuvoide. Kesto 60min.

Kasvohoito lymfahieronnalla

Lymfahieronta poistaa tehokkaasti nestekertymiä, sekä kuona-aineita kasvoilta. Erittäin rentouttava, mutta tehokkaasti nesteitä poistava hoito. Muistathan juoda vettä hoidon jälkeen. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, mikroverenkiertoa stimuloiva erikoiskuorinta, lymfahieronta ja loppuvoiteet.

Neulaton mesoterapia

Erinomainen hoito ikääntyneelle iholle. Kivuton hoitokokonaisuus, jossa aktiiviainesosat saadaan imeytettyä elektroporaation avulla syvemmälle ihoon. Parhaat tulokset hoidosta saavutetaan 4-6 kerran sarjahoidolla. Hoiton sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, ultraääniaktivointi, tehoseerumi, neulauton mesoterapia, naamio ja rentouttava kylmähoito.

Mikroneulaus

Mikroneulaus on erittäin tehokas ihonhoitokeino, kun halutaan saada huomattavia tuloksia ikääntyneen ihon, aknearpien, pigmenttimuutosten tai kosteusköyhän ihon hoidossa. Mikroneulauksella tehdään laitteen avulla ihoon pieniä mikrokanavia, joita pitkin hoidossa käytetty tuote saadaan vietyä syvemmälle ihoon. Ihon dermikseen aiheutetaan pieniä mikrohaavoja, jolloin ihon omat fibroblastit aktivoituvat ja ihossa muodostuu kollageenia ja elastiinia sekä hyaluronihappoa. Näin ollen ikääntyminen hidastuu ja kosteus sekä kimmoisuus ihossa paranevat. Paras lopputulos saavutetaan 4-6kerran sarjahoidolla. Soitathan meille vielä aikaa varatessasi, jotta voimme kartoittaa jo puhelimitse mahdolliset kontraindikaatiot. Sarjahoitoa tehtäessä saat hinnasta -20% alennuksen. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, tehoseerumi, mikroneulaus, naamio ja loppuvoide. Huomioithan, että ihossa saattaa esiintyä voimakasta punoitusta hoidon jälkeen.

Kasvohoito

Klassinen kasvohoito. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihon puhdistus, hieronnta, naamio ja loppuvoide.

Klassiset ripsienpidennykset

Klassisissa ripsienpidennyksissä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu. Kuitujen pituudella, kaarevuudella ja paksuudella määritämme lopputuloksen luonnollisesta näyttävään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Volyymi ripsienpidennykset

Volyymiripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään useampi ripsikuitu kevyenä viuhkana. Kuitujen pituudella, kaarevuudella ja viuhkojen koolla määritämme lopputuloksen luonnollisesta näyttävään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ripsien kestotaivutus

Kestotaivutus on ripsiin kemiallisesti tehtävä taivutus, joka antaa luonnollisen tuloksen. Ripset taivutetaan silikonityynyille ja käsitellään permanentti- sekä kiinnitysaineella. Taivutus kestää 4-12 viikkoa (ripsien uusiutumisväli). Uusi käsittely voidaan tehdä 2-3 kk:n kuluttua edellisestä käsittelystä. Tehdään vain hyväkuntoisiin ripsiin. Sisältää ripsien värjäyksen.

Klassinen jalkahoito

Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä voide. Rentouttava hieronta. Ei sisällä kynsien lakkausta.

Hemmottelujalkahoito

Jalkakylpy, pehmentävä kuorinta, kovettumien poisto, kynsien- ja kynsinauhojen hoito, mahdollisten ongelmakohtien hoito, naamio, rentouttava hieronta sekä voide.

Jalkahoito geelilakkauksella

Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, geelilakkaus valitsemallasi sävyllä. Lopuksi hieronta ja voide.

Pikamanikyyri

Kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus ja kiillottaminen, käsivoide.

Hemmottelumanikyyri

Käsien kuorinta, kynsinauhojen hoito, kynsien muotoilu ja lakkaus, kosteuttava naamio, loppuvoide ja hieronta. Lakan saat mukaan.

Kestolakkaus

Geelilakkaus antaa upean ja kestävän lakan jopa 4 viikoksi. Laaja värivalikoima. Sisältää kynsien- ja kynsinauhojen siistimisen, geelilakkauksen sekä loppuvoiteen.

Parafiinikäsihoito

Käsien kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, lämmittävä, lihaksia rentouttava ja kosteuttava parafiininaamiopakkaus sekä käsien hieronta.

Ihokarvojen poisto sokeroinnilla / vahalla

Sokerointi eroaa monella tapaa totutusta vahamenetelmällä tehtävästä karvanpoistosta. Suurin ero on karvanpoiston suunta. Sokerimassa levitetään vastakarvaan ja poistetaan kevyellä ranneliikkeellä myötäkarvaan. Sokeri sisältää luonnonmukaisia ainesosia (sokeria, vettä ja sitruunamehua.) Ei sisällä allergisoivia kemikaaleja, kuten erilaisia säilöntäaineita. Sokeri kuorii hellävaroen vahingoittamatta eläviä soluja. Karvanpoisto tehdään myötäkarvaan, jolloin karva ei katkea eikä karvatuppi ärsyynny. Sokerilla voidaan poistaa erittäin lyhyttäkin karvaa. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Laajempiin ihoalueisiin käytämme vahaa. Vahaus on nopea ja kätevä karvanpoistomenetelmä. Säännöllinen karvanpoistokäsittely heikentää karvan kasvua.

Hemmotteleva vartalohoito

Hoito alkaa koko vartalon kuivaharjauksella, joka vilkastuttaa verenkiertoa ja poistaa kuolleen ihosolukon. Tämän jälkeen toteutamme lämpimässä hoitopedissä kokovartalon hieronnan käyttäen kosteuttavaa vartaloöljyä. Voit halutessasi valita vartaloöljyyn myös tuoksun. Tähän hoitoon on erinomainen yhdistää parafiinikäsittely esim. selälle tai käsille.

Rentouttava pää- ja niskahieronta

Tehokkaasti rentouttava ja lihasjännityksiä poistava hieronta, joka vilkastuttaa verenkiertoa ja sopii erinomaiseksi pikahoidoksi kiireenkin keskelle. Yhdistä halutessasi rentouttava parafiinihoito käsille tai selälle. Ihana persikan tuoksuinen parafiininaamio syväkosteuttaa ihoa, rentouttaa lihaksia ja lievittää kipuja.

Renotuttava selkä-, niskä- ja päähieronta

Tehokkaasti rentouttava ja lihasjännityksiä poistava hieronta, joka vilkastuttaa verenkiertoa. Yhdistä halutessasi rentouttava parafiinihoito käsille tai selälle, jonka voit valita lisäpalvelut kohdasta. Ihana persikan tuoksuinen parafiininaamio syväkosteuttaa ihoa, rentouttaa lihaksia ja lievittää kipuja.

Hampaiden valkaisu Megawhite

Megawhite-menetelmällä tehtävä hampaidenvalkaisu, joka sisältää ainoastaan luontoperäisiä ainesosia. Ei sisällä peroksidia. Valkaisumuotissa oleva geeli aktivoidaan LED-valolla. Omaa hampaan kiillettä ei rikota. Käsittely kestää 20 minuuttia. Lopputulos on heti nähtävissä.

Päivämeikki

Kevyt, raikas ja heleä päivämeikki.

Juhlameikki

Säteilevänä juhliin! Ehostus käyttäen varjostus ja korostus värejä koko kasvoille. Toiveidesi mukaan näyttävä silmä- ja huulimeikki. Kestävä ja kaunis lopputulos. Halutessa irtoripset/irtotupsuja.

Häämeikki

Toteutetaan morsiamen toiveiden mukaisesti joko kevyenä tai näyttävänä. Tämä meikkipalvelu sisältää koemeikin ennen varsinaista meikkauspäivää sekä halutessa irtotupsuja tai nauharipset.

Meikinopastus

Meikinopastuksessa katsomme juuri sinulle sopivat värisävyt sekä kasvojen muodon mukaan sopivan meikkaustyylin. Voimme keskittyä sinun toiveittesi mukaan myös vain tiettyihin alueisiin, esimerkiksi kulmat tai silmämeikki. Käymme läpi myös varjostuksen, korostuksen sekä poskipunan oikean käytön.

Hemmottelupaketti - Silver

Varaa aikaa itsellesi tai rakkaallesi muutaman tunnin hemmotteluun. Silver-paketti koostuu kahdesta hoitoalueesta eli kädet ja jalat. Rentoutuminen alkaa lämpimällä jalkakylvyllä, jonka aikana kosmetologi tekee käsille lempeän kuorinnan. Virkistävä jalkahoito ihanalla hieronnalla kruunaa Silver-paketin. Saat valita kauniin lakan varpaisiin laajasta värivalikoimasta ja lakan saat mukaan. Kosteuttavat naamiohansikkaat vaikuttavat käsissäsi jalkahoidon ajan. Käsille levitetään trooppisen tuoksuinen käsivoide. Käsilaukkukokoisen käsivoiteen saat mukaan. Hoidon aikana saat nauttia kupillisen lämmintä kahvia tai teetä.

Hemmottelupaketti - Gold

Varaa aikaa itsellesi tai rakkaallesi kokonaisvaltaiseen hemmotteluun. Gold-paketti koostuu kolmesta eri hoitoalueesta. Rentoutuminen alkaa lämpimässä hoitotilassa selän hieronnalla. Lämmittävä parafiinihoito selälle rentouttaa lihaksia samalla kun kosmetologi toteuttaa täydellisen kasvohoidon huomioiden ihon tarpeet. Jalkojen pehmetessä lämpimässä kylpyvedessä, saat valita kauniin lakan varpaisiin laajasta värivalikoimasta. Lakan saat mukaan. Virkistävä jalkahoito ihanalla hieronnalla kruunaa Gold-paketin. Jalkahoidon aikana voit nauttia lämpimän teen tai kahvin. Varaathan hoitoon aikaa 3h.

Hemmottelupaketti - Platinum

Varaa aikaa itsellesi tai rakkaallesi kokonaisvaltaiseen hemmotteluun. Platinum-paketti koostuu neljästä eri hoitoalueesta. Rentoutuminen alkaa lämpimässä hoitotilassa selän hieronnalla. Lämmittävä parafiinihoito selälle rentouttaa lihaksia samalla kun kosmetologi toteuttaa täydellisen kasvohoidon huomioiden ihon tarpeet. Kädet saavat kokea lempeän kuorinnan, naamion sekä hieronnan. Jalkojen pehmetessä lämpimässä kylpyvedessä saat valita kauniin lakan varpaisiin laajasta värivalikoimasta. Lakan saat mukaan. Virkistävä jalkahoito ihanalla hieronnalla kruunaa Platinum-paketin. Hoidon lopuksi sinulle tarjoillaan lämmin tee. Varaathan hoitoon kiireettömän päivän, hoitokokonaisuus kestää 3,5h.