Hoitola

Special Beauty on pieni kauneushoitola joka sijaitsee Myyrmäessä. Meille pääset kätevästi autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla; sijaitsemme aivan Myyrmannin läheisyydessä osoitteessa Jönsaksenpolku 1. Hoitolamme on kerrostalon alakerran liiketilassa. Parkkikiekolla pysäköit veloituksetta tienvarteen ja liikkeemme on kadulta katsottaessa ensimmäisen kerrostalon takana.

Mikäli arvostat rauhaa ja vahvaa ammattitaitoa, niin olet oikeassa paikassa tullessasi meille!

Käytämme laadukkaita ammattikosmetiikkasarjoja hoidoissaimme. Useat käytössä olevat sarjamme tulevat euroopasta ja meille tärkeää on tuotteiden turvallisuus ja tehokkuus.


Henkilökunta

Lumikki

Olen Lumikki, sky-kosmetologi ja laillistettu sairaanhoitaja AMK. Sokeroinnit ja kestotaivutukset ovat suosittuja palveluita joissa asiakkaat käyvät minulla säännöllisesti. Teen myös laajasti erilaisia kasvohoitoja aina tehokkaimmista happohoidoista rentouttavaan kasvohoitoon. Erilaiset iho-ongelmat ja haasteet ihonhoidossa ovat minulle tuttuja, kuten nuorten erilaiset iho-ongelmat. Soita rohkeasti ja kysy veloituksetonta konsultaatio aikaa mikäli kaipaat apua ihosi hoidossa tai hoidon valitsemisessa.

Susse

Olen Susse, sky-kosmetologi. Vankka kokemukseni kauneusalalta näkyy erityisesti kasvohoitoja tehdessä. Erikoisosaamisena teen mikroneulausta ja autan mielelläni erilaisten iho-ongelmien kanssa. Tunnen hyvin käytössä olevat tuotteet ja osaan suositella sinulle sopivat kotihoitotuotteet. Aikani menevät yleensä nopeasti, joten varaa omasi pian!